judith@inner-werk.nl

 06 81 54 86 57

 @innerwerk.met.judith

inner werk

Van binnenuit vooruit

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
by design (human design)

Gratis kennismaken Zij gingen je voor

Lichaamsgerichte therapie bij Innerwerk, zij gingen je voor:

Jolieke, 36 jaar

'Wat ontzettend dankbaar ben ik dat ik bij Judith terecht ben gekomen.
Door haar bruisende energie, met zoveel liefde, geduld en heldere aanwezigheid geeft ze mij de ruimte om mij kwetsbaar en open op te stellen waardoor er prachig mooie inzichten ontstaan. Judith werkt vanuit haar hart en dat is voelbaar en dit maakt de drempel om aan moeilijke stukken te werken een stuk minder hoog.
Mijn reis met haar is nog niet klaar maar wat ben ik dankbaar, nu AL!' 

Anoniem, 67 jaar

'Om je mijn vertrouwen te geven was niet moeilijk.
Je houding straalt warmte en empathie uit.
Als therapeut kwam je snel tot de kern en door samen naar mijn verleden te kijken en aangepaste oefeningen te doen kon ik inzichten ontwikkelen en als volwassen vrouw mijn eigen pad bewandelen.
Door met zelfliefde naar mijn innerlijk kind te kijken en in harmonie te integreren in mijn volwassen 'Zijn'.
Het heeft gemaakt dat ik meer in mijn kracht sta en met vergeving naar het verleden kan kijken en het verleden kan accepteren zoals het is gegaan.
Dank je wel voor de sessies om inzichten te vergroten en in mijn kracht te staan d.m.v. grenzen aangeven.' 

Jonathan, 35 jaar

"Wij kwamen samen bij Judith voor onze zoon, die heel veel moeite had met poepen.
Judith nam ons drieën heel mooi mee in zijn proces en schakelde daar prachtig in, in het aandacht verdelen tussen ons en onze zoon.
Daarbij al pratend en voelend wist ze de mogelijke kern van het probleem te vinden.
Hierbij gaf ze hele bruikbare tips en een helder verslag.
Nu stopt hij nooit meer met poepen"!

A, 39 jaar

"Al ruim een jaar kom ik bij Judith voor sessies. En altijd ga ik er lichter, helderder, meer in mijn lichaam en met meer energie vandaan. Judith luistert actief en goed, ik voel me gezien en ik krijg de ruimte om te landen. Ook heeft zij altijd een oefening paraat die aansluit bij waar ik mee kom. Haar energie en aanwezig zijn helpen mij hier ook steeds terug naar toe te gaan in mezelf. Mijn zelfverrouwen groeit elke keer een beetje want: ik mag er zijn. En..... ze geeft heerlijke knuffels. (als je ze wilt.)"

Celia, 37 jaar

"Wat ben ik blij dat ik Judith heb ontmoet. Bij haar ervaar ik rust en voel ik mij op mijn gemak. Een mooie opbouw van de sessies waarbij we stap voor stap bij de kern, van mijn klachten, zijn gekomen. Judith voelt goed aan wat er nodig is. En voor mij is het helend om alles te mogen voelen wat er voorbij komt. Door de lichaamsgerichte aanpak leer ik langzaam om meer naar de signalen van mijn lichaam te luisteren en daarop te vertrouwen".

Human Design bij Innerwerk, zij gingen je voor:

Human Design: Sabrine, 34 (Splenic Projector)

"Judith is echt geweldig! ik wist van tevoren niet heel goed wat ik kon verwachten maar ze legt alles heel erg fijn uit. Doordat ik het in 2 sessies deed was de informatie ook goed om te verwerken en was er ruimte om vragen te verzamelen die we in de tweede sessie konden bespreken. Het heeft mij veel inzichten gegeven over mezelf. Ik was echt verbaasd hoe ze in de eerste 10 min. al de kern van mijn karakter en persoonlijkheid in 3 termen wist te omschrijven, zo on point. Vanuit mijn burn-out zag ik voornamelijk veel negatieve eigenschappen bij mijzelf, dingen die ik niet prettig vond. Daardoor voelde ik me onzeker en kwam ik in een negatieve spiraal. Doordat ik twee sessies bij Judith had wist ze deze eigenschappen zo te omschrijven dat ik er vrede mee had en zelfs zo naar ging kijken dat ik bepaalde eigenschappen ipv een last als een kracht kon gaan zien. Veel dingen zijn op zijn plek gevallen en na de sessies voelde ik vooral heel veel liefde, acceptatie en rust in mijn lijf. Het is goed wie ik ben en vooral dit is hoe ik met bepaalde aspecten van mijzelf om kan gaan. Wat ik erg prettig vond is dat Judith ook handvatten geeft en voorbeelden hoe je hiermee om kan gaan op je werk of juist in een privé setting. Dit maakte het ook direct makkelijk toepasbaar en zorgde voor veel meer rust, acceptatie en geluk".

Janneke, 31 jaar (Emotionele Generator)

‘Judith is een vakvrouw. Ze wist mij een prachtige en verhelderende human design reading te geven waarbij ik veel inzicht heb gekregen in mijn eigen human design én dat van mijn gezinsleden. Heel waardevol, er vielen een hele hoop puzzelstukjes op hun plek. Het heeft me enorm geholpen om meer rust in te bouwen in het dagelijkse leven en meer grip te krijgen op mijn eigen emotionele welzijn. Judith is warm, oprecht en duidelijk, ik kan haar van harte aanbevelen!’

 

Jiska, 50 jaar (Emotionele Manifesting Generator)

'Met grote dankbaarheid kijk ik terug naar een prachtige human design sessie met Judith.
Judith heeft het vermogen om met haar immens grote hart, warme energie en aanstekelijke lach een veiligheid te creëren waar meer zich laat zien dan je in eerste instantie zou verwachten.
Haar therapeutische kwaliteiten in combinatie met haar heldere taalgebruik maakt een human design sessie to-the-point, begrijpelijk en meteen toepasbaar in je leven.
Dikke vette aanrader voor jou (en je kinderen)!'

Alexandra, 38 jaar (Emotionele Manifestor)

'Lieve Judith, dank je wel voor deze mooie lezing.
Het heeft me zo veel mooie inzichten en 'aha' momenten gegeven. Maar vooral heb ik hierdoor meer begrip voor mezelf gekregen wat voor mij erg belangrijk was op dat moment. Grote dank hiervoor en absoluut een aanrader.'