judith@inner-werk.nl

 06 81 54 86 57

 @innerwerk.met.judith

inner werk

Van binnenuit vooruit

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
by design (human design)

Gratis kennismaken Zij gingen je voor

Zuiver Zichtbaar Zijn

In dit traject gaan we zes maanden op reis om jouw zichtbaarheid te vergroten.
Je oefent met allerlei manieren in zichtbaar zijn, eindigend op een podium in de spotlight met het publiek wat jij kiest.

Tijdens het traject werken we de schaduwkanten door, kijken we naar je beperkende overtuigingen en onderzoeken welke boodschappen jij bij je draagt van jouw voorouders als het gaat over zichtbaar zijn. We maken contact met jouw ware potentie zodat je je ook leert verbinden met de kracht en het grote potentieel wat in jou huist. Want vertellen waar we niet zo goed in zijn gaat wel, maar waar onze kracht ligt? Aan het eind van dit traject heb jij dit helder voor jezelf EN durf je er in te gaan staan.

innerkindvoorouderlichaamswerkkooitheater

Zuiver Zichtbaar Zijn 

5 live dagen & 1 PODIUM dag inclusief APPLAUS.

Met dit traject geef je jezelf een deepdive in jouw proces rond om zichtbaar worden zodat je uiteindelijk in de spotlight een ODE aan jezelf brengt door ZUIVER ZICHTBAAR te ZIJN en te SHINEN op het podium.

Human Design laat zien waar jouw unieke potentie ligt, ook als het gaat over zichtbaar zijn. Dit zal als een fundament onder het traject liggen. 
We maken contact met de beperkende overtuigingen en onbewust meegedragen traumastukken van voorouders. 

We ademen de bevrijding in en werken aan het openen van het keel gebied. Zodat je uiteindelijk in de spotlight staat. 
Stralend. Zuiver Zichtbaar te Zijn.

Breng jij deze ODE aan jezelf?

De locatie waar we werken is het prachtig landelijk en centraal gelegen retraitecentrum 
'Welkom in het verre Oosten' in Wijhe (vlakbij Zwolle)
We werken op de volgende data samen:
Donderdag 21 november 
Donderdag 12 december
Donderdag 9 januari
Donderdag 13 februari
Donderdag 13 maart
Locatie en datum van de PODIUM dag volgen nog.

 

De opbouw van de live dagen

Dag 1

De eerste dag duiken we het familiesysteem in. Hoe kan het dat dit thema al generatie op generatie in jouw systeem zit? En wat is er nodig voor jou om dit te doorbreken?

Dag 2

De tweede dag duiken we de momenten van eerste keren zichtbaarheid in voor jou. Je kwam met jezelf, en toen...? Hoe werd jouw: 'hier ben ik'! Ontvangen en welke imprint neem je mee vanuit daar?

Dag 3

De derde dag gaan we verbinding maken met dat deel wat zegt: 'hier ben ik'! Jouw oorspronkelijkheid. Welke kwaliteiten liggen daar, die nu wellicht niet altijd gezien en gehoord worden?

Dag 4

De vierde dag gaan we verbinding maken met de schaduw kanten. Welke overtuigingen draag jij met je mee die niet helpend zijn voor het Zuiver Zichtbaar wilen Zijn?

Dag 5

Stembevrijding! Wanneer je zichtbaar wilt worden doen we dat met ons hele lichaam, inclusief stem. De kooi van de keel is het thema van de eerste groepsdag en wellicht maken we hier al een aanzet voor ons podium moment!

Dag 6

SHOWTIME! We dompelen ons onder in een theatersetting. Wennen aan deze sfeer en wennen aan het feit dat er publiek komt kijken. We maken onze performance zodat we ‘s avonds kunnen gaan spelen voor ons zelf gekozen publiek!

manifestor

schermafbeeldingschermafbeeldingschermafbeelding

Breng jij deze ODE aan jezelf?

Investering basis programma: eenmalig 1200,- euro klik hier.
6 Maandelijkse termijnen 210,- euro per maand prijzen exclusief BTW klik hier.